The official Tesla Cybertruck webpage features an entertaining hidden surprise.

Faqja zyrtare e internetit e Tesla Cybertruck përmban një surprizë argëtuese të fshehur.

Uebfaqja zyrtare e Tesla Cybertruck e përditësuar së fundmi ruan kryesisht përmbajtjen e saj origjinale nga debutimi i prototipit të automjetit në fund të vitit 2019. Mes koleksionit të fotove dhe videove magjepsëse, faqja përmban një imazh fillestar që shfaq anën e Cybertruck kundër një sfondi të errët dhe me re rrethinat. Megjithatë, një ndryshim intrigues ndodh nëse vizitorët presin disa minuta në faqe.

Faqja e internetit e Cybertruck zbulon një detaj dallues në kabinën e kamionit tërësisht elektrik—një shtesë lozonjare e iriqit meme, një ikonë e vjetër e përdorur nga Tesla për të konfirmuar porositë e automjeteve. Ky iriq i kiberizuar i vendos fenerët e Cybertruck-ut si syze, duke shtuar një prekje simpatike në brendësi.

Kjo vezë e vogël por e lezetshme e Pashkëve ilustron humorin e njohur të Teslës dhe qasjen e lehtë ndaj automjeteve të saj elektrike. Tesla është i njohur për futjen e surprizave të fshehura në automjetet e saj, duke filluar nga personazhet argëtues si "supershishja" në Model 3 deri tek "oktovalvula" në Modelin Y. Nuk është çudi që Tesla përfshiu një vezë të çuditshme të Pashkëve në faqen zyrtare të Cybertruck.

Prodhimi Cybertruck u zbulua me karakteristika të dukshme si Powershare, duke mundësuar furnizimin me energji për shtëpitë dhe automjetet e tjera. Për më tepër, ai mburret me aksesorë si zgjatues i rrezes dhe pajisje të specializuara për kamping. Versioni bazë RWD fillon me 60,990 dollarë, i ndjekur nga varianti Dual Motor AWD me 79,990 dollarë dhe Cyberbeast i nivelit më të lartë me 99,990 dollarë.

Ndërsa dërgesat për Cybertruck RWD janë parashikuar për vitin 2025, ato mbeten më shumë se një vit larg . Datat e parashikuara të dorëzimit për Cybertruck Dual Motor dhe Cyberbeast janë renditur për vitin 2024.

 

------Ky artik është pjesërisht i shkëputur nga Inverse.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.