A recently sighted Tesla Model 3 Performance has been observed featuring an upgraded interior adorned with a sleek carbon fiber dashboard.

Një model Tesla Model 3 Performance i parë së fundmi është vërejtur me një brendshme të përmirësuar të stolisur me një panel elegant fibër karboni.

Një Tesla Model 3 Performance e zbuluar së fundmi ka shkaktuar mjaft bujë në mesin e entuziastëve, duke zbuluar një veçori të rëndësishme. Imazhet e automjetit zbulojnë një shtesë intriguese: një pult me ​​fibër karboni.

Kjo Tesla Model 3 Performance e përmirësuar u pa në San Francisko nga një anëtar i Tesla Motors Club (TMC) i njohur si Watts_Up. Veçanërisht, automjeti ishte i pajisur me goma 19 inç dhe kishte një prototip të bardhë të jashtëm me mbulesa kamuflazhi në pjesën e përparme dhe të pasme. Interesante, analiza e VIN-it të saj, e etiketuar si "LRW3E7ET8PCR00287", tregon prodhimin në Gigafactory Shanghai, Kinë, i shënuar nga prania e një "C" në VIN, ndryshe nga "F" e zakonshme për Fabrikën Fremont- njësitë e prodhuara.

Pavarësisht nga thjeshtësia e fotove të marra nga anëtari i TMC, është e qartë se shtimi i pultit me fibër karboni dhe sediljet sportive me kovë e veçojnë këtë Performancë të përmirësuar Tesla Model 3 nga "Rrota e tij e pasme" (RWD ) dhe homologët me motor të dyfishtë me të gjitha rrotat me rreze të gjatë (AWD). Këto karakteristika theksojnë fokusin e automjetit në drejtimin me performancë të lartë. Veçanërisht, shikimi i kohëve të fundit në Valencia, Spanjë, i dy njësive plotësisht të zbuluara të përmirësuara Model 3 Performance për një reklamë të dukshme, shfaqi veçori shtesë si rrotat e reja ajrore dhe një distinktiv të dedikuar Ludicrous në pjesën e pasme.

Pritjet përreth Modeli 3 i përmirësuar i Tesla është i dukshëm. E konsideruar si makina më emocionuese dhe me performancën më të mirë të Teslës, ajo ofron shkathtësi dhe shpejtësi që tejkalon edhe homologët e saj më të mëdhenj, si Model S Plaid dhe Model Y Performance. Para heqjes së tij nga faqet e porosive të Tesla-s, Model 3 Performance u përshëndet gjithashtu si oferta më e arritshme e performancës e kompanisë.

 

-------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.