Tesla enthusiasts dazzle with heart-shaped light display featuring more than 200 cars

Të apasionuarit pas Tesla-s mahniten me ekranin e dritës në formë zemre me më shumë se 200 makina

Shfaqja më e fundit e sinkronizuar e dritës Tesla u shfaq në Evropë, duke përfshirë mbi 200 automjete që formojnë një formë zemre.

Në Salzburg, Austri, pronarët e Tesla shfaqën një ekspozitë të lehta me më shumë se 200 makina si pjesë e më të madhe Ngjarja e marrjes së Tesla që po zhvillohet gjatë fundjavës. Ekrani i dritës u shpalos të premten në mbrëmje në mes të ngjarjes në vazhdim, e cila është planifikuar të zgjasë deri të dielën, siç detajohet në faqen zyrtare të ngjarjes.

E organizuar nga Tesla Owners Club Austria, ngjarja është e lidhur ngushtë me të tjera të ndryshme Klubet e pronarëve të Tesla-s, që shtrihen në të gjithë Evropën.

Ky prezantim unik me dritë përfundoi me një surprizë të këndshme, duke i shtuar një prekje shtesë ngrohtësie rastit. Më poshtë janë disa fotografi të konfigurimit nga ekspozita e dritës Tesla, të ndara nga Klubi i Pronarëve Tesla të Holandës.

Mund ta gjeni ngjarjen e plotë të shfaqjes së dritës në YouTube më poshtë, që zgjat përafërsisht pesë minuta e gjysmë.

I lançuar fillimisht si një veçori ekskluzive për Modelin X, Tesla prezantoi aftësinë për pronarët për të orkestruar të koordinuar shfaqje dritash me automjete të shumta në dhjetor 2022, duke e shtrirë funksionin në të gjitha automjetet e saj. Që atëherë, grupe të shumta kanë organizuar shfaqje mbresëlënëse të dritës Tesla të ngjashme me këtë.

Në prill, pronarët e Tesla në Korenë e Jugut pritën shfaqjen më të madhe të dritës Tesla deri më sot, me mbi 1000 automjete. Para kësaj, pronarët në Finlandë kishin organizuar një shfaqje dritash me 687 vetura Tesla, ndërsa rekordmenët e mëparshëm përfshinin grupe në Gjermani (255 makina) dhe San Luis Obispo, Kaliforni (170 makina), të cilët prezantuan një shfaqje me temë Cybertruck gjatë vitit të kaluar. Marrja e Tesla-s e verës.

Këtë vit, Silicon Valley Tesla Takeover e ka riemërtuar veten si X Takeover, duke zgjeruar tërheqjen e saj për të përfshirë entuziastët e interesuar për sipërmarrjet e tjera të Elon Musk. I planifikuar për 27 dhe 28 korrik, marrja e Kalifornisë do të shfaqë një shfaqje me dritë Tesla dhe fjalime kryesore nga figura të shquara si Franz von Holzhausen dhe Jared Isaacman.

Shiko videon nga këtu~

Artikulli është shkëputur nga teslarati.
Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.