Elon Musk: Tesla Supercharger growth to slow post layoffs

Elon Musk: Rritja e Tesla Supercharger do të ngadalësojë pushimet nga puna

Musk deklaroi në lidhje me rrjetin Supercharger: "Plani i Tesla-s është ende ta zgjerojë atë, por ritmi për vendndodhje të reja do të jetë më i ngadaltë."

CEO i Tesla, Elon Musk zbuloi se zgjerimi i rrjetit Supercharger të kompanisë do të ngadalësohet, pas raporteve për shkurtime të konsiderueshme të vendeve të punës në sektorin e karikimit të automjeteve elektrike.

"Musk ndau në platformën e tij të mediave sociale X se Tesla mbetet i përkushtuar për zgjerimin e rrjetit të Supercharger, megjithëse me një ritëm më të ngadaltë, duke i dhënë përparësi 100% kohëzgjatjes dhe përmirësimin e vendndodhjeve ekzistuese," tha Musk të martën.

Duke iu përgjigjur pyetjes së një pronari Tesla në X në lidhje me një vend specifik Supercharger në Montana, Musk siguroi, "Padyshim që do të hapet. Vendet aktualisht në ndërtim do të përfundojnë dhe ne do të vazhdojmë të shtojmë më shumë Supercharger për të mbushur çdo boshllëk."

Vërejtjet e Musk pasuan raportet nga The Information dhe Electrek të hënën në lidhje me shkarkimin e drejtorit të lartë të infrastrukturës së karikimit të Tesla, Rebecca Tinucci, dhe deri në 500 anëtarëve të ekipit. Musk nuk iu drejtua drejtpërdrejt raporteve, por kritikoi një llogari të fansave të Tesla në X për ndarjen e tyre, duke përmendur "rrjedhje informacioni konfidencial".

Ky artikull është shkëputur nga Autonews.
Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.