Elon Musk reacts following a man's creation of a fully operational wooden Cybertruck for just $15,000.

Elon Musk reagon pas krijimit të një njeriu të një Cybertruck druri plotësisht funksional për vetëm 15,000 dollarë.

Elon Musk është përgjigjur pas krijimit të një njeriu të një kopjeje Cybertruck, por ky version vjen me një kthesë befasuese—është tërësisht prej druri.

Ndërsa Tesla Cybertruck origjinal krenohet me një trup çeliku, ky interpretim unik përmban një material krejtësisht të ndryshëm: druri. Krijuar nga ekipi që qëndron pas kanalit në YouTube ND-WoodArt, i njohur për ndërtimin e automjeteve të ndryshme nga druri, duke përfshirë makina sportive, motoçikleta, madje edhe një tank prej druri (edhe pse jo i përshtatshëm për betejën aktuale, është një pamje mjaft e mirë).

Cybertruck prej druri ra në sy të internetit kur kanali postoi një letër të hapur për Elon Musk në X, duke shprehur pasionin e tyre për automjetet prej druri dhe admirimin për Musk dhe Teslën. Ata ndanë krenarinë e tyre në ndërtimin e Cybertruck, duke shprehur besimin në vizionin e Musk dhe aftësitë e Teslës. Vetë Musk iu përgjigj kërkesës për një ripostim me vlerësim, duke thënë, "Sigurisht, shumë i vlerësuar."

Fansat ishin të shpejtë për të lavdëruar mjeshtërinë. Disa e përshëndetën atë si një nga Cybertrucks me pamje më të mirë të parë ndonjëherë, duke shprehur dëshirën që ai të ekspozohej në selinë e Tesla-s. Të tjerë u mrekulluan me matjet e përpikta dhe mjeshtërinë e dukshme në projekt, duke e quajtur atë të lezetshëm dhe të shkëlqyeshëm.

Ndërsa admironin krijimin prej druri, disa e krahasuan atë në mënyrë të favorshme me Cybertruck-un e vërtetë, duke sugjeruar se ai shfaqte mjeshtëri më të mirë dhe dukej më tërheqës se origjinali. Këto komente u bënë jehonë ndjenjave që e gjetën përsëritjen prej druri më të këndshëm estetikisht sesa Cybertruck i Teslës.

 

---------Artikulli është shkëputur nga faqja e internetit e UNILAD

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.