Elon Musk Faces Backlash for Interaction with Taylor Swift on X Platform

Elon Musk përballet me reagime për ndërveprimin me Taylor Swift në platformën X

Elon Musk, sipërmarrësi miliarder, po e gjen sërish veten në mes të polemikave, këtë herë duke përfshirë sensacionin e popit Taylor Swift. Ndërveprimi i fundit i Musk me Swift në platformën X ka tërhequr zemërimin e bazës së përkushtuar të fansave të Swift, të njohur si Swifties.
Mosmarrëveshja në internet filloi kur Taylor Swift ndau një përditësim promovues në X përpara publikimit të albumit të saj të ri, "1989 (Versioni Taylor)." Në një postim që përmbante kopertinat e pasme dhe titujt e këngëve, Swift shprehu entuziazmin e saj për publikimin e ardhshëm dhe falënderoi fansat e saj për pjesëmarrjen e tyre në zgjidhjen e enigmave në lidhje me albumin.
Elon Musk hyri në bisedë me një këshillë të pakërkuar biznesi , duke sugjeruar që Swift duhet të postojë muzikë ose video koncertesh drejtpërdrejt në platformën X. Përpjekja e Musk për të ofruar udhëzime biznesi nuk u pëlqeu mirë Swifties, të cilët dolën me shpejtësi në mbrojtje të Taylor Swift.
Shumë fansa e kritikuan Musk për atë që ata e perceptuan si një përpjekje për të përfituar nga muzika e Swift. Disa dhanë një mesazh të qartë, duke i kërkuar Musk-ut ta "lënë të qetë", ndërsa të tjerë theksuan se Taylor Swift nuk kishte nevojë për përfshirjen e Elon Musk në karrierën e saj. Një përdorues madje u tall: "Ajo është jashtë ligës suaj."
Me një ton humoristik, një komentues bëri shaka me rekomandimin e Musk, duke thënë: "Unë dyshoj se ajo dëshiron që njerëzit të kërkojnë 'videot e Taylor Swift X'." Një tjetër pyeti. pse Taylor Swift, një artiste e njohur, do t'i merrte parasysh këshillat e Musk, duke thënë: "Pse mbretëresha do ta poshtëronte veten në këtë mënyrë?"
Disa përdorues ia kthyen tavolinën Musk, duke sugjeruar se ishte ai që mund të përfitonte nga zgjuarsia e biznesit të Swift. Marrja e fundit e Twitterit nga Musk u bë gjithashtu një pikë shakaje, me një përdorues që tha: "Ndoshta nuk duhet ta kishe shkatërruar Twitterin, atëherë, lil bro, në vend që praktikisht t'i lutesh njerëzve që të gjenerojnë të ardhura për ty."
Pavarësisht online tallje, vlen të përmendet se Taylor Swift vazhdon të gëzojë sukses të jashtëzakonshëm në karrierën e saj. Kohët e fundit, ajo siguroi nëntë çmime mbresëlënëse në MTV Video Music Awards 2023, duke përfshirë këngën e vitit, videon e vitit dhe artistin e vitit.
Ndërveprimi i Elon Musk me Taylor Swift në X është një episod tjetër në serinë e tij të angazhimeve intriguese dhe ndonjëherë të diskutueshme në internet. Ndërsa fansat e Swift mund të kenë shprehur pakënaqësinë e tyre, dinamika mes këtyre figurave të profilit të lartë mbetet një subjekt magjepsjeje për shumë njerëz.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Yahoo.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.