Elon Musk has announced that Tesla engineers will be stationed overnight on the Texas production line, implying they will spend the night working to ensure seamless operations.

Elon Musk ka njoftuar se inxhinierët e Tesla-s do të vendosen gjatë natës në linjën e prodhimit të Teksasit, duke nënkuptuar se ata do të kalojnë natën duke punuar për të siguruar funksionim pa probleme.

Elon Musk ka tërhequr edhe një herë vëmendjen e banorëve të Teksasit Qendror. Në një thirrje të fundit të të ardhurave më 24 janar, sipërmarrësi miliarder lëshoi ​​një paralajmërim për punonjësit e Tesla në zonën e Austin, duke u kërkuar atyre që të përgatiten për një ngarkesë pune jashtëzakonisht të kërkuar ndërsa fillon prodhimi i një modeli të ri automjeti elektrik.

Gjatë telefonatës, Musk shprehu dëshirën e tij që inxhinierët e Tesla-s të zhyten plotësisht në procesin e prodhimit, duke shkuar aq larg sa të sugjeronte të jetoni dhe të flini në linjën e prodhimit të Gigafactory Austin. Sipas Business Insider, Musk theksoi nevojën për sakrifica që duhen bërë në mënyrë që të prodhohet me sukses gjenerata e re e Tesla-s EV, e planifikuar të dalë në 2025.

"Ne me të vërtetë kemi nevojë që inxhinierët të jetojnë në linjë. Ky nuk është një skenar i thjeshtë 'vetëm funksionon'", u tha Musk investitorëve. "Rampi i prodhimit do të jetë sfidues... Praktikisht do të flemë në linjë. Jo, jo praktikisht, do të jemi." me përdoruesit që diskutojnë ndjenjat e tyre për mundësinë që t'u kërkohet të qëndrojnë gjatë natës në punë. Një postim që përmban artikullin Business Insider nxiti pyetjen, "Punonjësit e Teslës në Austin Area: Si ndiheni kur ju kërkohet të flini në punë?"

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga MySA.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.