Tesla executives have enthusiastically embraced the responsibility of communicating through social media, much to the delight of the electric vehicle (EV) community.

Drejtuesit e Tesla-s kanë përqafuar me entuziazëm përgjegjësinë e komunikimit përmes mediave sociale, për kënaqësinë e komunitetit të automjeteve elektrike (EV).

Një ndryshim në dinamikën e mediave sociale të Tesla-s po bëhet i dukshëm ndërsa Elon Musk vazhdon të ndajë perspektivat e tij personale për çështje të ndryshme përmes X. Duket se drejtuesit e Tesla kanë bërë hapa përpara për të trajtuar komunikimet e mediave sociale të prodhuesit të automjeteve elektrike pas pasojave të Musk përditësime të pakësuara, veçanërisht që nga blerja e tij e Twitter, tani e njohur si X. Ky tranzicion është pritur ngrohtësisht nga komuniteti i automjeteve elektrike.

Elon Musk ka qenë prej kohësh zëri mbizotërues për Teslën në mediat sociale, por fokusi i tij në X, ku ai është i lirë të shprehë pikëpamjet e tij dhe të trajtojë tema të ndryshme, ka çuar në një rënie të përditësimeve në lidhje me Tesla. Në muajt e fundit, edhe mbështetës të vendosur dhe fansa prej kohësh kanë shprehur shqetësime për theksimin e Musk në diskutimet e mediave sociale që mund të ndikojnë negativisht në perceptimin publik të kompanisë EV, të tilla si diskutimet mbi politikën dhe racizmin.

Duke pasur parasysh mendimin e Musk Përpjekjet për ta bërë X fitimprurës dhe lirinë e tij për t'u përfshirë në diskutime siç e sheh të arsyeshme në një platformë që zotëron, përfshirja në rritje e drejtuesve të tjerë të Tesla-s në adresimin e pyetjeve të komunitetit EV dhe reagimet rreth produkteve dhe shërbimeve të Tesla-s po pranohet mirë.

Angazhimi në rritje i drejtuesve të Tesla në X është i dukshëm, me figura si Rohan Patel, Zëvendëspresidenti i Teslës për Politikat Publike dhe Zhvillimin e Biznesit, Drew Baglino, SVP i Inxhinierisë së Fuqive dhe Energjisë, Lars Moravy, VP për Inxhinierinë e Automjeteve dhe Martin Viecha , VP i Marrëdhënieve me Investitorët, duke marrë role më aktive. Një vështrim në burimet e tyre X zbulon një qasje personale dhe të përgjegjshme për të adresuar shqetësimet dhe reagimet nga pronarët e automjeteve elektrike (EV), që të kujton ndërveprimet e kaluara të CEO Elon Musk.

Për shembull, Patel ka ofruar komente depërtuese për Giga Berlin zhvillimet pas refuzimit të planeve të zgjerimit të objektit në Grunheide. Viecha është zotuar të përmirësojë rezultatet e SEO të Teslës në Google pasi një entuziast i Teslës vëzhgoi përshkrime të vjetruara për Modelin S dhe Model X. Baglino ka njoftuar një përditësim të ardhshëm të Sentry Mode, ndërsa Moravy ka ndarë njohuri të vlefshme për efikasitetin mbresëlënës të Model 3 Highland .

Kjo rritje e përfshirjes në mediat sociale nga drejtuesit e Tesla ka marrë reagime jashtëzakonisht pozitive për X. Mbështetësit prej shumë kohësh kanë shprehur kënaqësinë për rrjedhën e rinovuar të përditësimeve nga kompania. Qasja aktuale i lejon Elon Musk lirinë për të ndarë perspektivat e tij për tema të ngutshme, duke i ofruar njëkohësisht komunitetit Tesla angazhim të drejtpërdrejtë nga lidershipi më i lartë i kompanisë.

 

--------Artikulli i shkëputur  nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.