Shareholders of Tesla are submitting queries for the upcoming Q4 and full-year 2023 earnings call.

Aksionarët e Tesla po paraqesin pyetje për thirrjen e ardhshme të fitimeve të tremujorit të katërt dhe të vitit të plotë 2023.

Thirrja e pritur me padurim për fitimet e Tesla-s (NASDAQ:TSLA) për tremujorin e katërt dhe vitin e plotë të 2023 është afërsisht, dhe investitorët po paraqesin në mënyrë aktive pyetje për sesionin e ardhshëm të pyetjeve dhe përgjigjeve.

Në mënyrën e zakonshme , Tesla po mbledh pyetje nga aksionerët individualë dhe institucionalë të TSLA përmes platformës së komunikimit të investitorëve Say. Që nga përditësimi i fundit, faqja e internetit e Say kushtuar thirrjes së fitimeve të Tesla Q4 dhe VF 2023 shfaq një sërë pyetjesh të ndryshme. Temat variojnë nga pyetjet në lidhje me automjetin e gjeneratës së ardhshme dhe përparimin e ndërtimit të Giga Mexico deri te detajet rreth rezervimeve të Cybertruck, marzhet bruto të automobilave dhe komentet e Elon Musk në mediat sociale mbi planin e tij të kompensimit.

Këtu janë dhjetë pyetjet kryesore nga investitorët individualë TSLA të listuar aktualisht në platformën e Say:

A është përmirësuar afati kohor për prodhimin e automjeteve kompakte të gjeneratës së ardhshme në Austin, duke marrë parasysh ndryshimin në datën e fillimit?
Elon Musk ka kërkuar një 25% aksioneve në Tesla. A do të mendojë Bordi i Drejtorëve një blerje aksionesh për ta lehtësuar këtë dhe cila do të ishte shuma e mundshme e dollarit?
Cili është statusi aktual i porosive Cybertruck dhe kur mund të priten të përmbushen të gjitha porositë ekzistuese?
Kur a po planifikon Tesla të fillojë ndërtimin në zgjerimin e Giga Nevada dhe Giga Mexico, dhe kur do të fillojë çdo objekt të prodhojë produkte si automjetet 4680, Semi dhe të gjeneratës tjetër?
Cila ka qenë pengesa kryesore për rritjen e prodhimit të qelizave 4680 në një normë prej shumë milionë qelizave në javë dhe kur pritet të arrihet ky moment historik?
Kur do të vendoset Optimus në Gigafabrikat e Tesla?
Cilat janë prioritetet kryesore të Tesla-s për vitin 2024?
Kur a pritet të rritet prodhimi masiv i Semi dhe cilat janë pengesat aktuale për arritjen e kësaj?
Kur mund të parashikojë publiku nxjerrjen e FSD V12?
Pse Tesla nuk ofron çmime të shkallëzuara për Vetë-Plotë Vozitja (FSD) dhe a do të rriste normat e adoptimit ulja e çmimit për përdorim personal?
Për më tepër, këtu janë pesë pyetje të grumbulluara nga investitorët institucionalë TSLA në Say:

Cilat janë pritshmëritë e kompanisë për marzhet bruto të automobilave ( duke përjashtuar kreditë rregullatore) për të gjithë vitin?
A parashikon Tesla një ritëm të rritjes vjetore të përbërë prej 50% (CAGR) në 2024 ose 2025, dhe nëse jo, cilat janë arsyet?
A mund të diskutoni mbi ekonominë dhe bashkëngjitni normën e Autobidder, duke marrë parasysh fitimin e tij të rëndësishëm tregtar për klientët? Si merr pjesë Tesla në atë vlerë?
Në vend të një plani të ri kompensimi të kapitalit neto, a ka konsideratë që Tesla të blejë X, X.ai dhe/ose SpaceX për të sjellë ekspertizë shtesë të AI në Tesla ndërsa përmirëson kontrollin e votimit të Elon?
Duke pasur parasysh rëniet e fundit në vlerën e mbetur në krahasim me potencialin për vlerësimin e ardhshëm të çmimit të aseteve me Vetë-Drejtim të plotë (FSD), a duhet që Tesla të riblejë të gjitha automjetet e përdorura Tesla jashtë inventarit ekzistues?
Thirrja e fitimeve të Tesla në tremujorin e katërt dhe të vitit 2023 është planifikuar për të mërkurën, 24 janar 2024, ora 16:30. Ora qendrore / 17:30. Koha Lindore, duke shfaqur drejtuesit kryesorë si CEO Elon Musk. Nëse keni pyetje që dëshironi t'i bëni Tesla-s, mund të vizitoni faqen e internetit të Say për thirrjen e fitimeve të Tesla Q4 dhe VF 2023 përmes kësaj lidhjeje.

 

-----------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.