Tesla introduces new sites for customizing wraps on Model 3, Model Y, and Cybertruck, providing customers with more options for personalization.

Tesla prezanton faqe të reja për personalizimin e mbështjellësve në Model 3, Model Y dhe Cybertruck, duke u ofruar klientëve më shumë opsione për personalizim.

Tesla zgjeron shërbimet e saj të personalizimit të automjeteve duke nxjerrë mbështjellës për Model 3, Model Y dhe Cybertruck në një vendndodhje të re jashtë Kalifornisë. Objekti i fundit, i vendosur në dyqanin e trupit të Collision Austin South në Teksas, i bashkohet tani vendeve ekzistuese të Kalifornisë në ofrimin e këtij shërbimi. Njoftimi erdhi nëpërmjet një postimi në llogarinë e Tesla-s në Amerikën e Veriut në X, shoqëruar nga një lidhje direkte në faqen e mbylljes së dyqanit online.

Image

Karroceria Collision Austin South, e vendosur në 6320 East Stassney Lane në ndërtesën 4, është tani një destinacion i ri për pronarët e Tesla që kërkojnë të personalizojnë automjetet e tyre me mbështjellës mbrojtës të bojës (PPF). Kjo shtesë reflektohet si në faqet e mbështjelljes në internet të Cybertruck dhe Model 3/Y. Fillimisht, Tesla prezantoi mbështjellëset PPF për Modelin 3 dhe Modelin Y në West Covina, Kaliforni, duke u zgjeruar më vonë në vendndodhje në Oceanside, Costa Mesa dhe Santa Clara.

Adhuruesit e Cybertruck mund të zgjedhin nga një film me bojë të pastër ose një shumëllojshmëri e ngjyrave të mbështjelljes PPF, duke përfshirë Satin Stealth Black, Satin Qeramic White, Satin Rose Gold, Satin Abyss Blue dhe Slip Grey – shtesat më të fundit në linjën e Tesla-s. Modeli 3 dhe Modeli Y morën gjithashtu një opsion të ri Satin Abyss Blue në janar, pas lëshimit fillestar të mbështjellësve në Glacier Blue, Forest Green, Satin Rose Gold, Slip Grey, Satin Qeramic White, Satin Stealth Black dhe Crimson Red në tetor. . Filmat mbrojtës të bojës së pastër janë në dispozicion si për Modelin 3/Y ashtu edhe për Cybertruck.

Çmimi për mbështjellëset me ngjyra Model 3 dhe Model Y varion nga 5700$ deri në 6000$, me film mbrojtës të pastër bojë që kushton 5000$. Mbështjellësit Cybertruck vijnë në rangun nga 6,000 deri në 6,500 dollarë, ndërsa filmi i pastër i bojës për kamioncinalin elektrik ka një çmim prej 5,000 dollarë.

Megjithë spekulimet e mëparshme se mbështjelljet Cybertruck bëhen të disponueshme gjashtë muaj pas lançimit, Tesla i befasoi klientët duke bërë ato janë të disponueshme menjëherë pas ngjarjes së dorëzimit të automjetit më 30 nëntor. Veçanërisht, dizajnet unike të mbështjelljes PPF për Cybertrucks janë parë tashmë në gjysmën e dytë të vitit të kaluar, duke nënvizuar përkushtimin e Tesla-s për të ofruar një gamë të larmishme opsionesh mbështjellëse me ngjyra nga lansimi i automjetit.

 

 

---------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.