Tesla is developing 5G functionality for electric vehicles (EVs) and their advanced systems, including Optimus.

Tesla po zhvillon funksionalitetin 5G për automjetet elektrike (EV) dhe sistemet e tyre të avancuara, duke përfshirë Optimus.

Tesla po zhvillon në mënyrë aktive aftësinë 5G për linjën e automjeteve të saj elektrike (EV) dhe robotin e saj humanoid, Optimus. Një listë pune e kohëve të fundit për një Inxhinier të Integrimit të Sistemeve Celulare sugjeron që Tesla po punon në krijimin e një infrastrukture rrjeti 5G.

Përshkrimi i punës për pozicionin e Inxhinierit të Integrimit të Sistemeve Celulare në Tesla përshkruan përgjegjësitë si më poshtë:

"Tesla është në kërkim të një Inxhinieri Integrimi të Sistemeve Celulare shumë të motivuar për t'iu bashkuar ekipit global të Inxhinierisë së Zgjidhjeve të Prodhimit të IT. Roli përfshin ofrimin e një përvoje të nivelit të lartë të lidhjes për të gjitha automjetet Tesla (duke përfshirë Modelin S, 3, X, Y, Cybertruck, etj.) dhe Optimus brenda objekteve të Tesla-s përfshijnë të kuptuarit e kërkesave të brendshme të klientëve, kryerjen e procedurave të testimit, zbatimin e pandërprerë të ESIM dhe sigurimin e integrimit të besueshëm në infrastrukturën e rrjetit privat 5G të Tesla-s.

Kandidati ideal duhet të ketë aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur dhe krijuese për të zgjidhur probleme komplekse Ky rol funksionon në një mjedis dinamik dhe me ritëm të shpejtë me kufizime të rrepta kohore."

Pat Ruelke, inxhinieri kryesor i stafit të Tesla, ndau postimin e punës në burimin e tij në LinkedIn. , duke treguar se pozicioni do të bazohet në selinë inxhinierike të Tesla në Palo Alto. Ruelke theksoi nevojën për një inxhinier të jashtëzakonshëm për të zhvilluar një shërbim privat 5G pa probleme që lidh produktet e Tesla me infrastrukturën e tyre private 5G, duke shtyrë kufijtë e vonesave të ulëta dhe normave të të dhënave.

Fokusi i Tesla në aftësinë 5G sugjeron planet e saj për të ardhmen përsëritjet e linjës S3XY dhe Cybertruck, si dhe aftësitë e automjeteve të tij të gjeneratës së ardhshme. Kompania duket se po hedh bazat për makinat dhe produktet e saj të ardhshme.

Përveç përpjekjeve të saj në automobil, Tesla po bën përparim edhe me robotin e saj humanoid, Optimus. Postimet e fundit të punës tregojnë se Tesla po përgatitet për testimin në terren Optimus dhe krijimin e udhëzuesve të përdoruesit për të.

Më poshtë janë përgjegjësitë e Inxhinierit të Integrimit të Sistemeve Celulare të Tesla-s.

-------------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.