Tesla Commences Deliveries of Upgraded Model 3 'Highland' in Austria

Tesla fillon dërgesat e Modelit 3 të përmirësuar 'Highland' në Austri

Tesla Model 3 i ridizajnuar rishtazi, i quajtur nga brenda "Highland" gjatë zhvillimit, është parë së fundmi duke u dorëzuar për herë të parë në disa vende evropiane, duke përfshirë Holandën, Gjermaninë, Francën, Poloninë dhe më shumë. Të mërkurën, vala e parë e njësive të rifreskuara Model 3 doli për klientët në Austri, siç shihet në një foto të shpërndarë nga Vjena.

Fotografitë e marra nga Franz Stadlmann në Vjenë u shpërndanë në X nga Esther Kokkelmans të mërkurën. duke treguar Modelin 3 dhe duke treguar se dërgesat fillestare kanë filluar. Sedani i paraqitur në foto ka ngjyrën gri të fshehtë të Tesla-s, siç mund të shihet në postimin më poshtë.

Tesla begins delivering refreshed Model 3 ‘Highland’ in Austria

Përveç dërgimit te klientët në vendet evropiane, Modeli 3 i ndërtuar nga Gigafactory Shangai ka filluar dërgesat fillestare në Kinë, Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA) dhe të tjera, dhe automjeti pritet të godasë edhe më shumë vende në muajt e ardhshëm.

Tesla Europe ndau gjithashtu një lidhje për të planifikuar një provë të modelit 3 të përmirësuar, tani i disponueshëm në disa vende.

Tesla Europe also shared a link to schedule a test drive of the upgraded Model 3, now available in several countries.

Në muajt e fundit, ne kemi qenë dëshmitarë të grupeve të mëdha të Modelit 3 të përmirësuar të organizuar jashtë Gigafactory Tesla në Shangai, gati për të nisur udhëtimin e tyre drejt klientëve jashtë vendit. Ky përsëritje i ri i Model 3 krenohet me disa veçori të përmirësuara, duke përfshirë fenerët e ridizajnuar, një brendshme të thjeshtuar, ndriçimin e ambientit dhe më shumë.

Ndërsa Modeli 3 "Highland" ende nuk është bërë i disponueshëm në tregjet e Amerikës së Veriut, sedani është vërejtur duke iu nënshtruar testimit në rrugët e SHBA-së muajt e fundit. Në shumicën e rasteve, Modeli 3 i përditësuar është parë i mbuluar gjatë testimit. Megjithatë, ka pasur një shikim të fundit në Kaliforni, ku po lëvizte pa asnjë mbulesë.

 

--------Ky artikull është pjesërisht i shkëputur nga Teslarati.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.