A recently discovered Tesla Model 3 Performance was sighted at the Kennedy Space Center.

Një Tesla Model 3 Performance e zbuluar së fundmi u pa në Qendrën Hapësinore Kennedy.

Duket se Tesla mund të ketë sjellë Performancën e përmirësuar Model 3 në Qendrën Hapësinore Kennedy në Florida, duke ndezur entuziazëm brenda komunitetit EV kur imazhet e makinës me performancë tërësisht elektrike u shfaqën në mediat sociale.

The Fotografia e automjetit fillimisht u shfaq në nënreditin r/TeslaModel3, ku përdoruesi u/ChaddoSan theksoi se Modeli 3 i paraqitur dukej të ishte një variant i ri i performancës. Veçanërisht, makina u zbulua plotësisht dhe u pozicionua pranë një kamioni të stolisur me një logo të Qendrës Hapësinore të NASA-s Kennedy.

Të apasionuarit me shpejtësi tërhoqën paralele midis Modelit 3 të zbuluar në Qendrën Hapësinore Kennedy dhe dy njësive të përmirësuara Model 3 Performance të vërejtura në Valencia, Spanjë, në fund të shkurtit. Ngjashëm me pamjet e Valencias, automjeti i parë së fundmi mburrej me një mbulesë të përparme më agresive dhe rrota më të mëdha në krahasim me variantet standarde të Model 3 RWD dhe me rreze të gjatë.

Pamje kyçe rreth performancës së përmirësuar të parashikuar të Model 3 u nxorën nga Shikimet e Valencias, duke përfshirë praninë e një distinktiv të dedikuar "Ludicrous" në pjesën e pasme, sediljet e garave me kovë, një difuzer më të madh të pasmë, spoiler dhe rrota të reja aero. Është interesante se Modeli 3 në Qendrën Hapësinore Kennedy kishte rrota jo-aero.

Megjithëse Tesla nuk ka dhënë një shpjegim për praninë e Modelit 3 të përmirësuar të Performancës në Qendrën Hapësinore Kennedy, vlen të përmendet se vendndodhja krenohet me objektin e nderuar Launch and Landing Facility (LLF), i njohur për pistën e saj të gjerë 3,2 milje. Faqja ka tërhequr vëmendjen nga entuziastët e makinave, me automjete si Bugatti Chiron dhe McLaren Speedtail që kryejnë vrapime me shpejtësi të lartë atje.

Pritjet për nxjerrjen e Performancës Model 3 të përmirësuar po shtohen. Me njësitë e zbuluara plotësisht të zbuluara brenda dhe jashtë vendit, së bashku me raportet e një prodhuesi automjetesh elektrike në Amerikën e Veriut që ftonte mediat ndërkombëtare të testonin modelin e tij të ri "Ludicrous", pritjet janë të larta.

 

 

--------Artikulli i shkëputur nga TESLARATI.

Kthehu në blog

Lini një koment

Ju lutemi vini re, komentet duhet të miratohen përpara se të publikohen.